Jazz DJ

Home > Jazz DJ

Jazz DJ Paul Mulder

Paul Mulder is de Jazz DJ en oprichter van JazzDJ.nl.

Hij draait de beste Jazz, Funk en Soul muziek. Omdat Paul kan putten uit een zeer uitgebreid repertoire van bekende en ook minder bekende nummers in diverse stijlen verzorgt hij de meest sfeervolle achtergrondmuziek en de lekkerste dansmuziek op maat in binnen- en buitenland.

Paul is zelf te boeken als Allround Jazz DJ, Achtergrondmuziek DJ, Real Jazz DJ, Soul DJ, Smooth Jazz DJ, Lounge DJ en Dance Classics DJ.

Jazz opleiding

Paul heeft met succes zijn opleiding aan de jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium afgerond en speelt al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Het zal u niet verbazen dat hij het nodige weet van muziek. Paul kent de muziekwereld als geen ander.

Hij bedacht het concept van een DJ die goede muziek draait en daarbij zeer flexibel is. Bovendien moet de geluidskwaliteit perfect zijn en mag de muziek nooit te hard staan. Voeg zijn voorkeur voor jazzmuziek hieraan toe en zo is JazzDJ.nl ontstaan.

Unieke Jazz DJ

Paul heeft een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten. Hierdoor blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld. En of het nu gaat om muziek van vroeger of de nieuwste releases, Paul is en blijft up-to-date en verwerkt dat in zijn optredens. Vanwege zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat wel werkt, en wat niet. Hiermee onderscheidt hij zich van vele andere DJ’s.
Paul is ervaren, professioneel en origineel. Met hem haalt u echt een bijzondere DJ in huis!

Lees de reacties.

Stijlen

Naast Soul en Funk zijn de Jazzstijlen die Paul draait zeer divers. Zij lopen uiteen van Classic Jazz, Swing, Cool Jazz, Soul Jazz, Fusion, Latin Jazz, Current Jazz, Acid Jazz tot Easy Listening Jazz, Smooth Jazz en Lounge.

Kenmerken

Origineel
Goede muziek
Zeer flexibel
 Perfect geluid
Altijd klantgericht
Succes verzekerd

Ik Heb Ze Allemaal Gekend

Stem: Joop Braakhekke; Tekst, Muziek en Productie: Ruud Jan Bos en Ruud Bos; Trompet: Cees Trappenburg.

Meer informatie over Paul Mulder vindt u op www.paulmulder.nl.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

DARE TO BE DIFFERENT – JazzDJ.nl – THERE TO BE DIFFERENT