Over ons

Home > Over ons
 

JazzDJ.nl

JazzDJ.nl is opgericht door Paul Mulder.

Paul heeft met succes zijn opleiding afgerond aan de jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium en speelt al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Hij kent de muziekwereld als geen ander.

Concept

Hij is van mening dat goede muziek voor iedereen bereikbaar moet zijn en bedacht het concept van een Jazz DJ die goede muziek draait en daarbij zeer flexibel is. Voeg daaraan toe dat de geluidskwaliteit perfect moet zijn en de muziek nooit te hard en JazzDJ.nl was geboren.

Inmiddels draait Paul regelmatig als Jazz DJ de beste Jazz, Funk en Soul muziek. Hij kan putten uit een uitgebreid repertoire van bekende en (nog) onbekende nummers in diverse stijlen en verzorgt heerlijke achtergrondmuziek en lekkere dansmuziek in binnen- en buitenland.

Uniek

Paul heeft een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten. Hierdoor blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld. En of het nu gaat om muziek van vroeger of de nieuwste releases, Paul is en blijft up-to-date en verwerkt dat in zijn optredens. Hiermee onderscheidt hij zich van vele andere Jazz DJ’s.
Paul is ervaren, professioneel en origineel. Met hem haalt u echt een bijzondere Jazz DJ in huis!

Lees de reacties.

Kenmerken

Origineel
Goede muziek
Zeer flexibel
 Perfect geluid
Altijd klantgericht
Succes verzekerd

Ik Heb Ze Allemaal Gekend

Stem: Joop Braakhekke; Tekst, Muziek en Productie: Ruud Jan Bos en Ruud Bos; Trompet: Cees Trappenburg.

 
Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Over ons
Goede Muziek
Zeer Flexibel
Perfect Geluid

DARE TO BE DIFFERENT – JazzDJ.nl – THERE TO BE DIFFERENT