DJ met Saxofonist

DJ met Saxofonist - JazzDJ.nl

Met de combinatie van een DJ met een Saxofonist zit u helemaal goed!
Als DJ speel ik non-stop door. De saxofonist speelt één of meerdere sets mee. Het aantal sets en de duur van de sets wordt in overleg bepaald.

DJ

Als DJ draai ik zowel achtergrondmuziek als dansmuziek. Ik beschik over een zeer uitgebreid repertoire van de beste Jazz, Funk en Soul muziek. Het bestaat uit bekende en ook minder bekende nummers in diverse stijlen. Door mijn ruime ervaring en mijn flexibiliteit ben ik inzetbaar voor iedere gelegenheid.

Naast Soul en Funk kan ik veel verschillende Jazzstijlen draaien.
Deze lopen uiteen van Classic Jazz, Swing, Cool Jazz, Soul Jazz, Fusion, Latin Jazz, Current Jazz, Acid Jazz, Electro Swing, Jazz Dance tot Easy Listening Jazz, Smooth Jazz en Lounge. U kunt zelf uw voorkeur aangeven.

Saxofonist

DJ - Sax - JazzDJ.nl

Saxofonist Jeroen, waarmee ik veel samenwerk, is een zeer ervaren beroepsmuzikant. Hij is bijzonder flexibel en laat zich ook inspireren door wat er om hem heen gebeurt. Hij speelt mee in de stijl van de muziek die door mij wordt gedraaid en zorgt voor een extra live accent. Door zijn geweldige improvisaties weet hij ieder optreden naar een nog hoger niveau te tillen!

Zoals reeds vermeld speel ik als DJ non-stop door. De saxofonist speelt één of meerdere sets mee. De duur van een set is meestal 25 minuten. Het aantal sets en de duur van de sets kan altijd in overleg worden bepaald.

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.


ANDERE DJ

Allround Jazz DJAchtergrondmuziek DJJazz DJ - JazzDJ.nlSoul DJ - JazzDJ.nlSmooth Jazz DJLounge DJ - JazzDJ.nlDance Classics DJLive Achtergrondmuziek plus DJ