Playlists

Home > Muziek > Playlists

Paylists

Jazz is muziek waarbij de muzikanten veel improviseren. Tijdens een optreden moeten wij ook vaak reageren op de omstandigheden en improviseren. Geen enkel feest is namelijk hetzelfde. Playlists zijn dat ook niet. Daarom gaan wij als volgt te werk.

Muziek op maat

U maakt vooraf uw wensen kenbaar. Wij zullen deze inwilligen en er verder op inspelen. Eventuele verzoeknummers worden alvast geselecteerd.

Flexibel

Ons uitgebreide muziekrepertoire is overzichtelijk ingedeeld in diverse muziekstijlen. Hierdoor kan onze DJ ieder nummer razendsnel vinden. Op deze manier kan hij gemakkelijk omgaan met eventueel wisselende omstandigheden en krijgt u op ieder moment de muziek die wenselijk is!

Hieronder vindt u een aantal fragmenten van playlists in diverse muziekstijlen.


JAZZ DANCE


Hieronder staan ook nog een aantal korte “voorbeeld” afspeellijsten met slechts enkele nummers. Deze geven u inzicht in de diversiteit van het repertoire dat wij zoal ten gehore brengen.
Uiteraard zijn onze originele afspeellijsten veel uitgebreider. Maar wij geven liever niet al onze geheimen reeds prijs. Zodoende kunnen wij u nog aangenaam verrassen 😉

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.