Live Achtergrondmuziek + DJ

Stel: U bent op zoek naar live Achtergrondmuziek voor de borrel en het diner, en een DJ voor het feest? Dat kan geregeld worden! Wij werken nauw samen met het Ascot Jazz Trio en het Ascot Jazzduo.

Ascot Jazz Trio

Het Ascot Jazz Trio verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek voor bruiloft, receptie en diner.
Het is gespecialiseerd om zacht en ingetogen te spelen. Het volume blijft te allen tijde beperkt. Zo kan men gewoon met elkaar blijven praten. Daarom is het Ascot Jazz Trio al jarenlang toonaangevend. Het maakt de verwachtingen meer dan waar!

Ascot Jazzduo

Het Ascot Jazzduo (Gitaar en Contrabas) is al jarenlang een zeer populair jazzduo!
Door de ruime ervaring en het uitgebreide repertoire is dit jazzduo bijzonder flexibel. Bovendien kan dit jazzduo heel zacht spelen zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Beter kan het niet!

There Will Never Be Another You
Turks Fruit

Live Jazz + DJ = De ideale combinatie

Boek hier een Jazzduo of Jazztrio in combinatie met een DJ. Het is de ideale combinatie! Het zorgt voor de nodige afwisseling en u heeft meteen alles in huis. Live Achtergrondmuziek en fantastische Dansmuziek. Alles is in één keer geregeld. En u heeft slechts één contactpersoon. Makkelijker kan het niet. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Reacties – Live Achtergrondmuziek + DJ

★★★★★ “We zijn nog steeds aan het nagenieten. We wilden een ongedwongen feest geven voor een zeer divers gezelschap. Mede door jullie aanwezigheid is dit ons inziens gelukt. Onze gasten kwamen meteen in de stemming bij binnenkomst door de toepasselijke muziek die gespeeld werd door Het Ascot Jazz Trio. Liefhebbers konden genieten van de muziek en er kon ook gewoon gepraat worden. De positieve reacties waren talrijk. De Jazz DJ zorgde voor welgekozen muziek door de middag/avond heen waarbij de muziekkeuze positief bijdroeg aan de sfeer. Rustiger muziek tijdens het eten en wat meer uptempo naar mate het feest vorderde. We hadden het niet beter kunnen wensen. Dank voor jullie aanwezigheid. Groeten, Frank”
Frank​ en Bianca – 25 jaar samen – Den Hout

★★★★★ “Voor de feestavond tijdens ons event vanwege het 15-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij het Ascot Jazz Trio en de Allround Jazz DJ van JazzDJ.nl ingehuurd. Het contact met jullie voorafgaand aan het evenement was al prima. Een super combinatie om met één persoon afspraken te kunnen maken over toch twee verschillende muziekstijlen op één avond! Het Ascot Jazz Trio heeft bijgedragen aan een sfeervol diner waar aan tafel ook nog gesprekken konden worden gevoerd. Tegen het einde van het diner was de Jazz DJ al aan het warmdraaien zodat men al meteen de dansvloer op ging. Op verzoek is de Jazz DJ ook iets langer doorgegaan dan gepland. De flexibiliteit, vriendelijkheid en het meedenken hebben wij als zeer prettig ervaren. Een echte aanrader voor elk feest of evenement! Jullie hebben echt een bijdrage geleverd aan onze geslaagde feestavond. Langs deze weg nogmaals dank voor jullie inzet!”
Christi Wijnen (Certis Europe B.V.) – Diner & Dansfeest – Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag

Kenmerken

Live Achtergrondmuziek én een DJ
Gevarieerde muziek
Slecht één contactpersoon
De ideale combinatie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.


ANDERE DJ

Allround DJAchtergrondmuziek DJJazz DJ - JazzDJ.nlSoul DJ - JazzDJ.nlSmooth Jazz DJLounge DJ - JazzDJ.nlDance Classics DJDJ met Saxofonist