Receptie

Receptie

Een receptie is een bijeenkomst waarbij men andere mensen ontvangt. Vaak gebeurt dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Er zijn veel redenen om een receptie te geven. De aanleiding kan zowel zakelijk als privé zijn.
Soms wordt zij gegeven om iemand te feliciteren met bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, jubileum, wetenschappelijke promotie, nieuw baan, opening of het winnen van een prijs.
Het kan ook een gelegenheid zijn om van iemand afscheid te kunnen nemen, bijvoorbeeld omdat iemand naar het buitenland verhuist, of met pensioen gaat.

Achtergrondmuziek

Om een receptie succesvol te maken is sfeervolle achtergrondmuziek onontbeerlijk. De muziek mag absoluut niet te hard zijn. Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan. Dat zal bij mij niet gebeuren! Het volume moet te allen tijde beperkt blijven zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Als Achtergrondmuziek DJ zorg ik daarvoor. Op deze manier krijgt u nét dat beetje meer en wordt alles bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.

Muziek op maat

De muziekstijl kan naar wens worden ingevuld. Of u nu houdt van Easy Listening Jazz Classics van vroeger, of lekkere Smooth Jazz muziek van nu, van Big Band muziek of Latin muziek, of misschien zelfs van Soul of Acid Jazz, het maakt niets uit. Ik beschik over een zeer uitgebreid repertoire dus uw favoriete muziek zit er zeker bij.

Aanbevolen DJ

Om er zeker van te zijn dat uw gasten lekker met elkaar kunnen praten beveel ik u de volgende DJ’s aan. Deze DJ’s staan garant voor de meest sfeervolle achtergrondmuziek:

  1. Achtergrondmuziek DJ
  2. Smooth Jazz DJ
  3. Nieuwjaarsreceptie DJ

Ga voor 100% zekerheid en boek een DJ bij JazzDJ.nl.
Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.