Lounge DJ

Voor lounge muziek moet u natuurlijk bij een Lounge DJ zijn. Onze Lounge DJ draait lekkere lounge muziek en creëert een trendy en tegelijkertijd bijzonder stijlvolle sfeer waarbij u zich altijd prettig voelt.

Repertoire

Lounge muziek is oorspronkelijk elektronische downtempomuziek (niet meer dan 90 beats per minute), bedoeld als achtergrondmuziek waarbij een gesprek mogelijk is. Het is een mix van chill-out, triphop, acid jazz, ambient en deep house.

Het tempo van 90bpm is bij onze Lounge DJ niet heilig. Hij houdt er ook van om muziek te draaien die niet voor 100% uit een computer komt maar waarbij op subtiele wijze akoestische (niet elektronische) instrumenten worden gebruikt terwijl het echte lounge gevoel behouden blijft. Dit zorgt voor meer warmte en maakt de muziek nog exclusiever.

Kenmerken

Trendy en chic
Muziek van deze tijd
 Warm en exclusief

Muziekfragmenten

Lounge

  1. Lounge 4:50

REACTIES – LOUNGE DJ

★★★★★ “Correcte en vriendelijke benadering. Leuke setup en natuurlijk heerlijke muziek precies zoals voorbesproken. Zeker een aanrader voor een feest met mooie muziek”
Ronald van den Broek – Borrel en Walking Dinner – 402automotive.com – Hoeven

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.


ANDERE DJ

Allround DJAchtergrondmuziek DJJazz DJ - JazzDJ.nlSoul DJ - JazzDJ.nlSmooth Jazz DJDance Classics DJDJ met SaxofonistLive Achtergrondmuziek plus DJ