Allround DJ

Onze Allround DJ zorgt voor de perfecte achtergrondmuziek, maar ook voor de beste dansmuziek. Door zijn ruime ervaring en zijn flexibiliteit is hij voor iedere gelegenheid inzetbaar.

DJ voor Achtergrondmuziek én Dansmuziek

Het repertoire wordt altijd aan de situatie aangepast. Onze Allround DJ beschikt over een uitgebreid aanbod van de beste Jazz, Funk en Soul muziek. Er wordt bovendien rekening gehouden met uw wensen.

Hoe het feest ook loopt, met onze Allround DJ kunt u alle kanten op en zit u altijd goed!

Muziekfragmenten

 1. Jazzy Groovy Tunes 1:35
 2. Famous Vocals 1:38
 3. Easy Listening Jazz Classics 3:00
 4. Bossa Nova 3:46
 5. Samba 3:13
 6. Soul Jazz 2:50
 7. Smooth Jazz 2:55
 8. Lounge 4:50
 9. Funk 3:29
 10. Dance Classics 3:29
 11. Hippe Shizzle 3:52

Reacties – Allround DJ

★★★★★ “Hallo Paul, Het was helemaal super! Dit was precies wat wij wilden voor onze bruiloft. Aan de verwachtingen is dus méér dan voldaan. Ook onze gasten waren erg te spreken over onze DJ. In eerste instantie werd JazzDJ nog enigszins sceptisch bekeken, maar na afloop alleen maar hele goede reacties. De gasten vonden het: “Een onverwacht weergaloze DJ !!” Wij vonden het ontzettend fijn om met jou te “werken”. Goede communicatie vooraf, goed luisteren naar de wensen van de klant en een heel goede presentatie. Ik zou dit aan iedereen aan willen bevelen. Dank!”
Lomé Muijsenber – Bruiloft – Lierop

★★★★★ “Hallo Paul, Ik kijk met veel genoegen terug op een super feest. Zo bijzonder met alle vrienden om me heen, op een super locatie met hele lekkere muziek als omlijsting! De muziek was helemaal goed, lekker opgebouwd en knap ingespeeld op de verschillende generaties die zich op de dansvloer wilde weren.:-). Goed aangevoeld! Als ik weer een feestje geef, weet ik wie ik moet hebben!
Sabine Keizer – Verjaardag – Buitenplaats Amerongen

★★★★★ “We vonden het geweldig. Goede muziek, mooie presentatie qua apparatuur en strak in het pak. Het was helemaal top!
Frank Heijckers – Verjaardagsfeest – Theater de Huiskamer – Weert

★★★★★ “Beste Paul, Wij hebben een onvergetelijk feest gehad, met een blijvende herinnering voor- en aan onze ouders. Jouw optreden heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. We waarderen het zeer dat je tevens bereid was een bijdrage aan de quiz te leveren en na afloop wat langer door wilde spelen. Door dat laatste was de overgang naar het einde veel prettiger. Zoals gezegd niets dan lof, ook wat we aan feedback van de gasten terugkregen.”
Harald Vroegop – 50-jarige bruiloft – Van der Valk Hotel Middelburg

★★★★★ “Hoi Paul, Mede door jouw bijdrage is het een super leuk feest geweest. Prettig dat je aangevoeld hebt welke muziek het beste bij de gasten paste. Bedankt voor je inzet. En graag tot een volgende keer.”
Niels & Janet – Verjaardag – Kockengen

Kenmerken

Bijzonder flexibel
Achtergrondmuziek én dansmuziek
Geschikt voor iedere gelegenheid
Geluidsniveau naar wens
Diverse muziekstijlen

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.


ANDERE DJ

Achtergrondmuziek DJJazz DJ - JazzDJ.nlSoul DJ - JazzDJ.nlSmooth Jazz DJLounge DJ - JazzDJ.nl Dance Classics DJDJ met SaxofonistLive Achtergrondmuziek plus DJ