Jazz DJ

Jazz DJ Paul Mulder

Mijn naam is Paul Mulder en ik ben de Jazz DJ van JazzDJ.nl.

Ik draai de beste Jazz, Funk en Soul muziek. Omdat ik kan putten uit een zeer uitgebreid repertoire van bekende en ook minder bekende nummers in diverse stijlen verzorg ik de meest sfeervolle achtergrondmuziek en de lekkerste dansmuziek op maat in binnen- en buitenland.

Jazz opleiding

Ik heb met succes mijn opleiding aan de jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium afgerond en speel al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Het zal u niet verbazen dat ik het nodige weet van muziek. Ik ken de muziekwereld als geen ander.

Ik heb het concept bedacht van een DJ die goede muziek draait en daarbij zeer flexibel is. Bovendien moet de geluidskwaliteit perfect zijn en mag de muziek nooit te hard staan. Mijn muzikale achtergrond en mijn voorkeur voor jazzmuziek maken het plaatje compleet.

Unieke Jazz DJ

Ik heb een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld. En of het nu gaat om muziek van vroeger of de nieuwste releases, ik ben, en blijft, up-to-date en verwerk dat in mijn optredens.

Vanwege mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat wel werkt, en wat niet. Geen enkele set is hetzelfde. Ik laat me inspireren door wat er om me heen gebeurt en pas me direct aan de omstandigheden aan. Hiermee onderscheid ik mij van vele andere DJ’s. Ik ben professioneel en origineel! Ik draai als Jazz DJ in Nederland en in het buitenland. Met mij haalt u echt een bijzondere DJ in huis!

Stijlen en Thema’s

Naast Soul en Funk zijn de Jazzstijlen die ik draai zeer divers. Zij lopen uiteen van Classic Jazz, Swing, Cool Jazz, Soul Jazz, Latin Jazz, Current Jazz, Acid Jazz, Electro Swing, Jazz Dance tot Easy Listening Jazz, Smooth Jazz en Lounge.

Op verzoek kunnen ook sets met een bepaald thema worden gedraaid, zoals bijvoorbeeld:
“Jazz Dance” – Hippe jazzy muziek met een lekkere beat eronder
“Dance Hip Unknown” – Dansen op hippe muziek die je niet vaak op de radio hoort
“Dutch Jazz” – Muziek van Nederlandse bodem
“Vocal Jazz” – Jazz met zang

Ik vind het zelf heel leuk om de mensen te verrassen door muziek te draaien die ze nog niet kennen maar die ze wel te gek vinden. Vaak komen ze dan naar mij toe om te vragen welke nummers ik heb gedraaid.

Lees de reacties.

De prijs voor mijn optreden als Jazz DJ is vanaf € 375,-.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.DARE TO BE DIFFERENT – JazzDJ.nl – THERE TO BE DIFFERENT


ANDERE DJ

Allround Jazz DJAchtergrondmuziek DJSoul DJ - JazzDJ.nlSmooth Jazz DJLounge DJ - JazzDJ.nlDance Classics DJDJ met SaxofonistLive Achtergrondmuziek plus DJ