Jazz DJ

Paul Mulder is de Jazz DJ van JazzDJ.nl.

Hij draait de beste Jazz, Funk en Soul muziek. Omdat hij kan putten uit een zeer uitgebreid repertoire van bekende en ook minder bekende nummers in diverse stijlen verzorgt hij de meest sfeervolle achtergrondmuziek en de lekkerste dansmuziek op maat in binnen- en buitenland.

Jazz opleiding

Paul heeft met succes zijn opleiding aan de jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium afgerond en speelt al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Het zal u niet verbazen dat hij het nodige weet van muziek. Hij kent de muziekwereld als geen ander.

Paul heeft het concept bedacht van een DJ die goede muziek draait en daarbij zeer flexibel is. Bovendien moet de geluidskwaliteit perfect zijn en mag de muziek nooit te hard staan. Zijn muzikale achtergrond en zijn voorkeur voor jazzmuziek maken het plaatje compleet.

Unieke Jazz DJ

Paul heeft een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten. Hierdoor blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld. En of het nu gaat om muziek van vroeger of de nieuwste releases, Paul is, en blijft, up-to-date en verwerkt dat in zijn optredens.

Vanwege zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat wel werkt, en wat niet. Geen enkele set is hetzelfde. Hij laat zich inspireren door wat er om hem heen gebeurt en past zich direct aan de omstandigheden aan. Hiermee onderscheidt hij zich van vele andere DJ’s. Paul is professioneel en origineel! Hij draait als Jazz DJ in Nederland en in het buitenland. Met hem  haalt u echt een bijzondere DJ in huis!

Stijlen en Thema’s

Naast Soul en Funk zijn de Jazzstijlen die hij draait zeer divers. Zij lopen uiteen van Classic Jazz, Swing, Cool Jazz, Soul Jazz, Latin Jazz, Current Jazz, Acid Jazz, Electro Swing en Jazz Dance tot Easy Listening Jazz, Smooth Jazz en Lounge.

Op verzoek kunnen ook sets met een bepaald thema worden gedraaid, zoals bijvoorbeeld:
• “Jazz Dance” – Hippe jazzy muziek met een lekkere beat eronder
• “Dance Hip Unknown” – Dansen op hippe muziek die je niet vaak op de radio hoort
• “Dutch Jazz” – Muziek van Nederlandse bodem
• “Vocal Jazz” – Jazz met zang

Paul vindt het zelf heel leuk om de mensen te verrassen door muziek te draaien die ze nog niet kennen maar die ze wel te gek vinden. Vaak komen ze dan naar hem toe om te vragen welke nummers hij heeft gedraaid.

Lees de reacties.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.


ANDERE DJ

Allround DJAchtergrondmuziek DJSoul DJ - JazzDJ.nlSmooth Jazz DJLounge DJ - JazzDJ.nlDance Classics DJDJ met SaxofonistLive Achtergrondmuziek plus DJ

DARE TO BE DIFFERENT – JazzDJ.nl – THERE TO BE DIFFERENT