Concept

Mijn naam is Paul Mulder en ik ben initiatiefnemer en Jazz DJ van JazzDJ.nl.

Ik heb met succes mijn opleiding aan de jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium afgerond en speel al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Ik weet het nodige van muziek en ken de muziekwereld als geen ander.

Concept

Ik ben van mening dat goede muziek voor iedereen bereikbaar moet zijn en ik bedacht het concept van een DJ die goede muziek draait en daarbij zeer flexibel is. Voeg daar aan toe dat de geluidskwaliteit perfect moet zijn en de muziek nooit te hard en JazzDJ.nl was geboren.

Goede Muziek

Wat mij betreft zijn er maar twee soorten muziek: Goede muziek en slechte muziek!
De muziekstijl is niet belangrijk. Deze hangt af van uw persoonlijke smaak.

Mijn belangrijkste uitgangspunten zijn:

  • Goede muziek – Mooie melodieën en mooie akkoorden moeten centraal staan.
  • Echte muziek – Muziek gemaakt door vakbekwame muzikanten die echte muziekinstrumenten bespelen die ze volkomen beheersen.
  • Kwaliteit – Deze is te vinden in de muziek die ik draai en de geluidsapparatuur die ik gebruik.

Het repertoire bestaat uit de beste Jazz, Funk en Soul muziek.
Men kan kiezen uit diverse muziekstijlen. Uw favoriete muziek zit daar zeker bij. Voor iedere gelegenheid is de juiste muziek beschikbaar. Succes is daarom verzekerd.

Zeer flexibel

Bij mij staat de klant altijd centraal!
Het muziekrepertoire omvat diverse muziekstijlen en is bijzonder uitgebreid. Ik kan daarom vrijwel alles draaien. De muziek is bovendien overzichtelijk ingedeeld zodat ik ieder nummer razendsnel kan vinden. Op deze manier kan ik gemakkelijk omgaan met eventueel wisselende omstandigheden en krijgt u op ieder moment de muziek die wenselijk is!

Omdat ik over een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten beschik blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld en verwerk dat in mijn optredens. Hierdoor, en door mijn flexibiliteit, muzikale achtergrond, en ervaring onderscheid ik me van vele andere DJ’s en haalt u met mij echt een originele Jazz DJ in huis!

Perfect geluid

Muziek kan een feest maken of breken! Muziek is dus zeer belangrijk.
Hetzelfde geldt voor de geluidskwaliteit en het geluidsniveau.
Daarom is dit bij mij net zo belangrijk als de keuze van de muziek.

Ik maak zelf gebruik van de beste geluidsapparatuur en besteed veel aandacht aan de juiste instelling van het geluid. Dit is doorslaggevend voor het welslagen van een feest of evenement!

Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan tijdens een receptie of borrel, of thuiskomen met oorsuizen (gehoorbeschadiging) na een avondje dansen op keiharde muziek.
Dit zal bij mij niet gebeuren! Omdat de kwaliteit van het geluid bijzonder hoog is kan het geluidsniveau omlaag. Daarom is de muziek nooit te hard!

Ik Heb Ze Allemaal Gekend

Stem: Joop Braakhekke; Tekst, Muziek en Productie: Ruud Jan Bos en Ruud Bos; Trompet: Cees Trappenburg.
Met dank aan Ruud Jan Bos.

Meer informatie over Paul Mulder is te vinden op www.paulmulder.nl.

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

DARE TO BE DIFFERENT – JazzDJ.nl – THERE TO BE DIFFERENT