Borrel

Borrel

Een borrel is een gezellige bijeenkomst, meestal aan het einde van de middag, om met een drankje en een hapje eens lekker bij te kletsen.

Er zijn veel redenen om een borrel te geven. De aanleiding kan zowel zakelijk als privé zijn.
Soms wordt er een borrel gegeven om iemand te feliciteren met bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, jubileum, wetenschappelijke promotie, nieuw baan, opening of het winnen van een prijs.
Het kan ook een gelegenheid zijn om van iemand afscheid te kunnen nemen, bijvoorbeeld omdat iemand naar het buitenland verhuist, of wellicht met pensioen gaat.
Het is natuurlijk niet noodzakelijk om altijd een goede reden te hebben. Gewoon voor de lol borrelen is ook altijd goed 😉

Achtergrondmuziek

Om een borrel nog sfeervoller te maken is lekkere achtergrondmuziek onontbeerlijk. Maar de muziek mag absoluut niet te hard zijn. Want niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan. Dat zal bij ons niet gebeuren! Het volume blijft te allen tijde beperkt zodat men gewoon met elkaar kan blijven praten. Onze DJ houdt dat allemaal goed in de gaten. Op deze manier krijgt u nét dat beetje meer en wordt uw borrel bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.

Muziek op maat

De muziekstijl kan naar wens worden ingevuld. Of u nu houdt van Easy Listening Jazz Classics van vroeger, of lekkere Smooth Jazz muziek van nu, van Big Band muziek of Latin muziek, of misschien zelfs van Soul of Acid Jazz, het maakt niets uit. Onze DJ beschikt over een zeer uitgebreid repertoire van de beste Jazz, Funk en Soul muziek, dus uw favoriete muziek zit er zeker bij.

Aanbevolen DJ

Om er zeker van te zijn dat uw gasten lekker kunnen borrelen bevelen wij u de volgende DJ’s aan. Deze DJ’s staan garant voor de meest sfeervolle borrel muziek:

  1. Achtergrondmuziek DJ
  2. Smooth Jazz DJ
  3. Kerstborrel DJ
  4. Nieuwjaarsreceptie DJ

Ga voor 100% zekerheid en boek een DJ bij JazzDJ.nl.
Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.