Achtergrondmuziek DJ

Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrondmuziek voor uw receptie, bruiloft, borrel of diner?
Dan is de Achtergrondmuziek DJ het meest geschikt om deze muziek voor u te verzorgen.

Gevarieerde achtergrondmuziek

Instrumentaal, vocaal, big band, jazztrio, solo piano, een heel orkest met strijkers etc. Het kan allemaal. Als Achtergrondmuziek DJ beschik ik over een uitgebreid en gevarieerd repertoire van de beste Smooth Jazz, Mellow Jazz, Easy Listening Jazz, Latin Jazz, Soul Jazz en Lounge muziek. Ik pas het repertoire aan de situatie aan en houd tevens rekening met uw wensen.

Nooit te hard

Niets is erger dan elkaar niet kunnen verstaan. Dit zal met mij als DJ niet gebeuren!
Het geluidsniveau wordt altijd nauwkeurig ingesteld. De muziek is nooit te hard! Men kan altijd gewoon met elkaar blijven praten. Op deze manier zorg ik voor nét dat beetje meer en wordt alles bijzonder stijlvol met een aangename ambiance.

Muziekfragmenten

Smooth Jazz

Easy Listening Jazz Classics

Famous Vocals

Bossa Nova

Samba

Lounge

Als Achtergrondmuziek DJ val ik op door niet op te vallen. Ik ben als het ware onopvallend aanwezig. Dat maakt mij de aangewezen persoon om bij uw receptie, borrel of diner de achtergrondmuziek te verzorgen.

Reacties – Achtergrondmuziek DJ

★★★★★ “Beste Paul, Dank voor een geslaagde toevoeging aan mijn borrel. Naast het feit dat ik zelf erg tevreden was, heb ik van de gasten alleen maar positieve reacties ontvangen. Doordat de muziek op de achtergrond bleef, zorgde dit voor een relaxte en goede sfeer, waarbij de mensen nog steeds gezellig konden praten. Dit is wat men ook verwacht op een zondagmiddag. Daarbij vind ik jou uiterst professioneel en voel je goed aan wat er verwacht wordt. Zeker aan te bevelen!
Peter Bos – Verjaardagsborrel – Grand Café De Tropen – Amsterdam

KENMERKEN

Sfeervolle achtergrondmuziek
Gevarieerde muziek 
Nooit te hard
Gesprek blijft altijd mogelijk
Ideaal voor receptie, bruiloft, borrel en diner

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.


ANDERE DJ

Allround Jazz DJJazz DJ - JazzDJ.nlSoul DJ - JazzDJ.nlSmooth Jazz DJLounge DJ - JazzDJ.nlDance Classics DJDJ met SaxofonistLive Achtergrondmuziek plus DJ