Reacties

Home > Referenties > Reacties

Reacties JazzDJ.nl

Reacties over JazzDJ.nl

JazzDJ.nl maakt de verwachtingen meer dan waar! Veel opdrachtgevers weten dit al. U nog niet? Oordeel zelf en lees de reacties.

★★★★★ Over onze Allround Jazz DJ: “Voor de feestavond tijdens ons event vanwege het 15-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij het Ascot Jazz Trio en de Jazz DJ van JazzDJ.nl ingehuurd. Het contact met jullie voorafgaand aan het evenement was al prima. Een super combinatie om met één persoon afspraken te kunnen maken over toch twee verschillende muziekstijlen op één avond! Het Ascot Jazz Trio heeft bijgedragen aan een sfeervol diner waar aan tafel ook nog gesprekken kon worden gevoerd. Tegen het einde van het diner was de Jazz DJ al aan het warmdraaien zodat men al meteen de dansvloer op ging. Op verzoek is de Jazz DJ ook iets langer doorgegaan dan gepland. De flexibiliteit, vriendelijkheid en het meedenken hebben wij als zeer prettig ervaren. Een echte aanrader voor elk feest of evenement! Jullie hebben echt een bijdrage geleverd aan onze geslaagde feestavond. Langs deze weg nogmaals dank voor jullie inzet!”
Christi Wijnen (Certis Europe B.V.) – Diner & Dansfeest – Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag

★★★★★ Over onze Allround Jazz DJ: “Hallo Paul, Het was helemaal super! Dit was precies wat wij wilden voor onze bruiloft. Aan de verwachtingen is dus méér dan voldaan. Ook onze gasten waren erg te spreken over onze DJ. In eerste instantie werd JazzDJ nog enigszins sceptisch bekeken, maar na afloop alleen maar hele goede reacties. De gasten vonden het: “Een onverwacht weergaloze DJ !!” Wij vonden het ontzettend fijn om met jou te “werken”. Goede communicatie vooraf, goed luisteren naar de wensen van de klant en een heel goede presentatie. Ik zou dit aan iedereen aan willen bevelen. Dank!”
Lomé Muijsenber – Bruiloft – Lierop

★★★★★ Over onze Achtergrondmuziek DJ: “Beste Paul, Dank voor een geslaagde toevoeging aan mijn borrel. Naast het feit dat ik zelf erg tevreden was, heb ik van de gasten alleen maar positieve reacties ontvangen. Doordat de muziek op de achtergrond bleef, zorgde dit voor een relaxte en goede sfeer, waarbij de mensen nog steeds gezellig konden praten. Dit is wat men ook verwacht op een zondagmiddag. Daarbij vind ik jou uiterst professioneel en voel je goed aan wat er verwacht wordt. Zeker aan te bevelen!
Peter Bos – Verjaardagsborrel – Grand Café De Tropen – Amsterdam

★★★★★ Over onze Allround Jazz DJ: “We vonden het geweldig. Goede muziek, mooie presentatie qua apparatuur en strak in het pak. Het was helemaal top!
Frank Heijckers – Verjaardagsfeest – Theater de Huiskamer – Weert

★★★★★ Over onze Allround Jazz DJ: “Beste Paul, Wij hebben een onvergetelijk feest gehad, met een blijvende herinnering voor- en aan onze ouders. Jouw optreden heeft ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan. We waarderen het zeer dat je tevens bereid was een bijdrage aan de quiz te leveren en na afloop wat langer door wilde spelen. Door dat laatste was de overgang naar het einde veel prettiger. Zoals gezegd niets dan lof, ook wat we aan feedback van de gasten terugkregen.”
Harald Vroegop – 50-jarige bruiloft – Van der Valk Hotel Middelburg

★★★★★ Over onze Lounge DJ: “Correcte en vriendelijke benadering. Leuke setup en natuurlijk heerlijke muziek precies zoals voorbesproken. Zeker een aanrader voor een feest met mooie muziek”
Ronald van den Broek – Borrel en Walking Dinner – 402automotive.com – Hoeven

★★★★★ Over onze Allround Jazz DJ: “Hoi Paul, Mede door jouw bijdrage is het een super leuk feest geweest. Prettig dat je aangevoeld hebt welke muziek het beste bij de gasten paste. Bedankt voor je inzet. En graag tot een volgende keer.”
Niels & Janet – Verjaardag – Kockengen

Locaties

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.