Jazz DJ Paul Mulder

Mijn naam is Paul Mulder en ik ben de Jazz DJ van JazzDJ.nl.

Ik draai de beste Jazz, Funk en Soul muziek. Omdat ik kan putten uit een zeer uitgebreid repertoire van bekende en ook minder bekende nummers in diverse stijlen verzorg ik de meest sfeervolle achtergrondmuziek en de lekkerste dansmuziek op maat in binnen- en buitenland.

Jazz opleiding

Ik heb met succes mijn opleiding aan de Jazz afdeling van het Hilversums Conservatorium afgerond en speel al jarenlang als bassist in binnen- en buitenland. Het zal u niet verbazen dat ik het nodige weet van muziek. Inmiddels ken ik de muziekwereld als geen ander.

Ik ben een DJ die goede muziek draait en daarbij zeer flexibel is. Bovendien moet de geluidskwaliteit perfect zijn en mag de muziek nooit te hard staan. Mijn muzikale achtergrond en mijn voorkeur voor jazz muziek maken het plaatje compleet.

Unieke Jazz DJ

Ik heb een groot internationaal netwerk van collega-muzikanten. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld. En of het nu gaat om muziek van vroeger of de nieuwste releases, ik ben en blijf up-to-date en verwerk dat in mijn optredens. Vanwege mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat wel werkt, en wat niet. Hiermee onderscheid ik mij van vele andere DJ’s.
Kortom: Ik ben ervaren, professioneel en origineel. Met mij haalt u echt een bijzondere DJ in huis!

Lees de reacties.

Stijlen

Naast Soul en Funk zijn de Jazzstijlen die ik draai zeer divers. Zij lopen uiteen van Classic Jazz, Swing, Cool Jazz, Soul Jazz, Fusion, Latin Jazz, Current Jazz, Acid Jazz, Electro Swing, Jazz Dance tot Easy Listening Jazz, Smooth Jazz en Lounge.

Ik ben te boeken als Allround Jazz DJ, Achtergrondmuziek DJ, Jazz DJ, Soul DJ, Smooth Jazz DJ, Lounge DJ en Dance Classics DJ.

Ik Heb Ze Allemaal Gekend

Stem: Joop Braakhekke; Tekst, Muziek en Productie: Ruud Jan Bos en Ruud Bos; Trompet: Cees Trappenburg.

Meer informatie over Paul Mulder vindt u op www.paulmulder.nl.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

DARE TO BE DIFFERENT – JazzDJ.nl – THERE TO BE DIFFERENT